Voor wie

Bijbelschool Foundation 4 Life biedt jongeren van 16 t/m 22 jaar een time-out van 1 jaar. Wil je weten wat dat voor jou betekent? Bezoek dan één van onze open dagen of open avonden.

“Dankzij Foundation 4 Life is mijn relatie met God in 1 jaar explosief veranderd. Nu grijp ik nog steeds terug op wat ik destijds geleerd heb.”
Noralie
 • 1 jaar time-out

  Misschien herken je het. Je wordt meer dan ooit geconfronteerd met maatschappelijke verwachtingen, krijgt enorme hoeveelheden informatie te verwerken en je staat voor duizenden keuzes. 

  Midden in die storm creëren wij een time-out van 1 jaar met als doel voor de rest van je leven een fundament te leggen in jouw relatie met God door de Heilige Geest.

  Foundation 4 Life richt zich op jongeren in de leeftijd van 16 t/m 22 jaar die het verlangen hebben om te groeien in hun relatie met God. We hebben geen toelatingseisen qua vooropleiding. Iedereen is van harte welkom en het programma is geschikt voor jongeren vanuit alle opleidingsniveaus. 

   

 • Vanaf 16 jaar? Leerplicht?

  Ben je 16 jaar en wil je ook een trainingsjaar volgen? Dat kan. Je hebt dan wel toestemming nodig van de leerplichtambtenaar.

  We hebben hier voornamelijk positieve ervaring mee tot nu toe. In de afgelopen jaren hebben meerdere studenten vrijstelling gekregen. Natuurlijk helpen we je bij het aanvragen van deze vrijstelling. 

   

Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.