Raad van advies

“Een fantastische en levensveranderende bijbelschool. Ze zeggen het niet alleen maar maken die belofte ook waar. ”
Geert
 • De raad van advies

  De raad van advies fungeert als klankbord voor Pieter en Kyra. Ze denkt mee over de ontwikkelingen op de bijbelschool en krijgt de ruimte om in te spreken in de levens van Pieter en Kyra. We zijn ontzettend blij met mensen die wijsheid en ervaring hebben en die deze adviserende rol willen vervullen!

  De raad van advies bestaat uit:
   

  Gerard de Groot

  Gerard is voorganger van de Levend Woord Gemeente Rotterdam en is daarnaast een veel gevraagd spreker op diverse conferenties. Hij is een echte pionier en houdt ervan om nieuwe initiatieven te ontplooien. Vanuit de LWG Rotterdam zijn al diverse gemeentes ontstaan en ook in de voorbereidende fase van bijbelschool Foundation 4 Life heeft Gerard een belangrijke rol gespeeld. Pieter en Kyra hebben een aantal jaren intensief met Gerard samengewerkt en van daaruit is zijn betrokkenheid en plek in de raad van advies ontstaan! 


  Wim en Corrie Kok

  Via hun betrokkenheid bij stichting Herstel zijn Pieter en Kyra jaren geleden in contact gekomen met Wim en Corrie Kok. Ze hebben een profetische bediening en staan al 25 jaar samen in de bediening als zendelingen in België. Ze maken deel uit van een apostolisch team en hebben een bijbelschool aan huis, waar jongeren een training krijgen in geloof en discipelschap. Mede door hun jarenlange ervaring met bijbelscholen hebben ze een waardevolle rol in de raad van advies. Al jaren gaan we met Foundation 4 Life een week naar Bijbelschool C7 in België en komen de studenten van C7 een week op bezoek bij onze Bijbelschool. 

   

  Hans en Erna Luttik 
  De contacten met Hans en Erna stammen terug uit de tijd van Pieter en Kyra in IJmuiden. Hans speelt in de IJmond een belangrijke rol in het interkerkelijk jongerenwerk. Hij is een echte bruggenbouwer en heeft een voortrekkende rol in hetsonrise-project wat inmiddels al een aantal jaren in meer dan 10 verschillende wijken wordt georganiseerd. Erna is loopbaan- en beroepskeuzepsycholoog en heeft onder andere haar eigen praktijk gericht op studiekeuze, coaching en begeleiding van mensen die vastlopen op het gebied van werk en studie. Vanuit hun eigen expertise en ervaringen zullen zij bijbelschool Foundation 4 Life gaan adviseren.

Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.