Programmateam

Het programmateam vormt de kern van de gastdocenten op Foundation 4 Life

“Ik leef nu dagelijks met God en ook is mijn relatie met mijn ouders volledig hersteld mede dankzij het onderwijs en de coaching ”
Jesse
 • Het programmateam bestaat uit mensen die allemaal, vaak al jarenlang, actief zijn op het gebied van Bijbelsonderwijs, jongerenwerk, of gemeentestichting. Met dit team is nagedacht over de inhoud van de trainingsschool, alle leden van dit team komen minimaal drie keer per jaar een dag les geven op de bijbelschool. Met name in de themaweken zullen ze worden ingezet.

  Een nadere kennismaking met hen allemaal:

 • Gerard de Groot

  Gerard de Groot is voorganger van de Levend Woord Gemeente in Rotterdam. Gerard's grote passie is mensen te leren leven uit geloof in Gods Woord, en vandaar uit uit te stappen in genezing, bevrijding, leven...! Hij is een veel gevraagd sprekers en maakt tevens deel uit van de raad van advies binnen Foundation 4 Life.

 • Martijn Piet

  Martijn Piet is jarenlang verantwoordelijk geweest voor de bekende Baan 7-diensten waar al jarenlang enorm veel tieners en jongeren naar toe komen. Ook is voorganger van de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeer, een dynamisch en bloeiende gemeente. Martijn is een zeer goede spreker en zijn onderwijs kenmerkt zich door wijsheid en een ontwapenende openheid. Zijn onderwijs is zeer praktisch en uit het leven gegrepen. 

 • Ivar van der Sterre

  Ivar is direkteur van Derek Prince Ministries, een wereldwijd gerespecteerde Bijbelonderwijsorganistie. Hij is al jaren nauw betrokken bij het werk van Bijbelschool Foundation 4 Life en zal voornamelijk lesgeven in de themaweek over partnerkeuze, huwelijk en seksualiteit. Dit zijn onderwerpen waar hij landelijk ook veel onderwijs over geeft. Met DPM heeft hij verschillende boeken uitgegeven rondom deze thema's. 

 • Maureen Altorf

  Maureen is al jarenlang professioneel actief als jongerwerkster. Ze is een van de voortrekkers die heeft gerealiseerd dat het programma No Apologies in het Nederlands vertaald is en er vrijwilligers zijn getraind om het programma te geven. Momenteel biedt zij als jongerenwerkster deze trainingen aan vanuit stichting Generatio. Maureen is een ervaren spreekster en heeft vanwege haar baan een goed beeld van de huidige jongerencultuur.

Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.