Sprekers uitnodigen

Foundation 4 Life heeft diverse sprekers beschikbaar die kunnen spreken in tiener- en jeugdgroepen, jeugdkerken en zondagse samenkomsten. Dit zijn de sprekers die u uit kunt nodigen.

“Dit jaar heeft mijn leven veranderd. God kan iedereen gebruiken voor het werk van Zijn koninkrijk! ”
Bennie
 • Pieter Zwart

  Pieter is directeur van Foundation 4 Life en heeft een schat aan ervaring op het gebied van jongerenwerk, pionieren en het leiden van conferenties. Zijn passie is het onderwijzen van jongeren.
 • Jesse Timmer

  Jesse is, ondanks zijn jonge leeftijd, al jarenlang een veelgevraagd spreker. Zijn preken kenmerken zich door inhoud, wijsheid en volwassenheid. Jesse is goed in staat om aan te sluiten bij de diverse kerkelijke denominaties waar hij wordt uitgenodigd.
 • Deborah Wilbrink

  Deborah is een oud-studente van Foundation 4 Life en een spreekster die op een enthousiaste en praktische manier het woord van God kan brengen. Op Foundation 4 Life geeft ze les over de kracht van woorden.
 • Arjen en Eveline Hoftijzer

  Hebben een schat aan kennis opgedaan op de Hillsong Bible College. Ze zijn breed inzetbaar qua thema's. Arjen verzorgt op school de seach 4 Life module waarin en Eveline geeft verschillende apps4life-lessen.
 • Wouter en Larissa van der Haar

  Geven graag les over het functioneren in de gaven van de Geest en weten dit zeer praktisch te maken en dichtbij te brengen. Op school geven ze verschillende Apps en zijn ze betrokken bij de wekelijkse evangelisatie en de zendingsreizen.
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.