Doen wat Jezus deed

Foundation 4 Life is een hele praktische Bijbelschool. Theorie en praktijk gaan hand in hand. Tijdens het jaar zijn er verschillende activiteiten die je uitdagen om je geloof handen en voeten te geven.

“Dit jaar heeft mijn leven veranderd. God kan iedereen gebruiken voor het werk van Zijn koninkrijk! ”
Bennie
 • Wekelijkse outreach

  Iedere woensdag in de lesweken in vrijgeroosterd voor een outreach in de omgeving. Er zijn twee momenten waarop je een keuze maakt voor een outreach. De eerste outreachperiode loopt van september t/m december, de tweede periode is van januari t/m maart. Wekelijks zullen we dus actief zijn om het koninkrijk van God te verkondigen. Je kunt hierbij denken aan activiteiten als straatevangelisatie, kinderwerk, het verzorgen van een Youth Alpha, een kerst- of paasviering verzorgen en voorbereiden voor een middelbare school en meewerken in een organisatie die tienermoeders en hun kinderen opvangt.

 • Zendingsreizen

  Tijdens het jaar maken we verschillende reizen. De eerste reis gaat naar België waar we samen zullen werken met Bijbelschool C7. Later in het jaar zullen we nog een keer naar België gaan om te ondersteunen bij het verzorgen van een kinder- en tienerprogramma op een conferentie. Het zijn prachtige gelegenheden om de dingen die je geleerd heb praktisch te maken en door te geven.

  In april gaan we 2 weken met de studenten naar Macedonïe. We hebben daar goede contacten met voorgangers en kerken en daardoor ook veel ruimte om op verschillende manier actief te zijn. We zullen actief zijn in verschillende samenkomsten, kindermiddagen verzorgen op een vuilnisbelt in een zigeunerwijk, werken met bejaarden, evangeliseren, etc.. Het meemaken van een cultuurschok in combinatie met het praktisch en geestelijk mogen dienen zal een onuitwisbare indruk in je leven achterlaten.

 • Studie- en beroepskeuzebegeleiding

  Jij bent geroepen om het koninkrijk van God zichtbaar te maken op de plek in de maatschappij die God jou geeft. "Maar wat is dan mijn plek?", dat is een vraag waar veel jongeren mee worstelen. Het is vaak een hele zoektocht om te ontdekken welke studie en beroep er bij jou past.

  Tijdens het jaar op de Bijbelschool geven we hier veel aandacht aan. Een ervaren psychologe komt meerdere keren paar jaar langs om onze studenten hierin te begeleiden. Na het jaar kun je dan bewust en met vertrouwen een keuze maken voor een beroep of vervolgstudie. 

Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.