Agenda

Dit jaar hebben we de volgende activiteiten gepland staan.

“Ik heb zoveel geleerd over wie ik ben en wat ik kan. Waar precies mijn kwaliteiten liggen en wat ik leuk vind om te doen.”
Huib
 • Voorjaar 2018

  • 18 Jun 2018 |  Meeloopdag

   Loop een dag je mee en ervaar of Foundation 4 Life iets voor jou is!


   Op deze dag is het mogelijk om van 13.00 uur tot 16.30 uur een dagje op Foundation 4 Life mee te lopen. Je kunt op deze manier de sfeer proeven op school, het team ontmoeten en studenten spreken over hun ervaring van het jaar op de bijbelschool. 

   Deze lesmiddag is onderdeel van de themaweek over 'leiderschap', er zal lesgegeven worden over het onderwerp 'jonge leiders in de Bijbel'. 

   Het is wel wenselijk om je aan te melden voor deze dag, dat kan via info@foundation4life.nl of via het contactformulier.

   Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar en om 20.00 uur start het programma van deze avond. We zullen een presentatie geven over de bijbelschool, studenten zullen hun ervaringen delen, we geven een rondleiding en er is ruimte voor vragen. 

   Je kunt je tevens aanmelden voor het komende trainingsjaar van Foundation 4 Life. Om je aan te melden voor Foundation 4 Life doorloop je het volgende proces:

   * Invullen van het aanmeldingsformulier. Dit formulier kun je krijgen op open avond.

   * We houden een intakegesprek van 15 a 20 minuten. Aan de hand van het intakegesprek bepalen we de toelating voor het trainingsjaar bij Foundation 4 Life. We stellen geen eisen aan opleidingsniveau, honger naar God en een leerbare houding zijn de belangrijkste voorwaarden.

   * Daarna krijg je het inschrijvingscontract mee naar huis. Door het contract ingevuld op te sturen maak je je inschrijving bij Foundation 4 Life definitief.

  • 26 Jun 2018 |  Businessclub Foundation 4 Life

   Speciaal voor ondernemers, de businessclub van Foundation 4 Life!! Van harte welkom op deze inspirerende bijeenkomst.


   4x keer per jaar organiseert Foundation 4 Life, onder leiding van Robert Reinbergen, een inspirerende businessclubavond speciaal voor ondernemers.  Dynamische, afwisselende avonden met veel ruimte voor onderlinge interactie. We starten iedere avond met een gezamenlijke maaltijd met de studenten van Foundation 4 Life. 

   We noemen het avonden met een VIBE!

   Versterking - door het delen van ervaring en expertise tussen ondernemers onderling en de studenten van Foundation 4 Life

   Inspiratie - door relevante onderwijs van interne en externe sprekers

   Bemoediging - Door te bidden voor elkaar en ruimte te bieden voor het delen van de situatie waar je mee te maken hebt

   Elkaar - betrokkenheid van alle leden +  studenten en ruimte om te bouwen aan relaties

    

   Kom eens vrijblijvend langs en ervaar zelf! Informatie is te krijgen bij Robert Reinbergen, businessclub@foundation4life.nl

  • 30 Jun 2018 |  Open dag

   Kom langs en laat je informeren over ons trainingsjaar!


   Tijdens de opendag kun je kennis maken en sfeerproeven bij bijbelschool Foundation 4 Life! Je ontmoet het Foundation 4 Life Team, je kunt het studiemateriaal bekijken en je rond laten leiden over het terrein. Daarnaast is er ruim te tijd om de vragen te stellen die je hebt.  

   Via het contactformulier kun je het programma voor deze dag aanvragen, aanmelden voor de open dag is niet nodig. 

   Op deze open dag start er om 10.30 uur en 12.30 uur een presentatie over het trainingsjaar van onze Bijbelschool. Het is ook mogelijk om je aan te melden en een intakegesprek te houden. Dit is nog geheel vrijblijvend, de inschrijving is pas definitief als na het intakegesprek het inschrijvingscontract ondertekend naar Foundation 4 Life wordt toegezonden. 

Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.