Agenda

Dit jaar hebben we de volgende activiteiten gepland staan.

“Ik heb zoveel geleerd over wie ik ben en wat ik kan. Waar precies mijn kwaliteiten liggen en wat ik leuk vind om te doen.”
Huib
 • Najaar 2018

  • 13 Dec 2018 |  Open avond

   De open avond is een mooie gelegenheid om je te laten informeren over Foundation 4 Life. Je bent van harte welkom en het is tevens mogelijk om vrienden en familie mee te nemen.


   Tijdens deze open avond kun je kennis maken en sfeerproeven bij bijbelschool Foundation 4 Life! Je ontmoet het Foundation 4 Life Team, je kunt het studiemateriaal bekijken en hoort over de ervaringen van de huidige studentengroep. Daarnaast is er ruim te tijd om de vragen te stellen die je hebt.  

    Meld je hier aan voor deze open avond.

   Op deze avond ben je welkom vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur start er een presentatie over het trainingsjaar van onze Bijbelschool. Je kunt je tevens aanmelden voor het komende trainingsjaar van Foundation 4 Life. Om je aan te melden voor Foundation 4 Life doorloop je het volgende proces:

   * Invullen van het aanmeldingsformulier. Dit formulier kun je krijgen op open avond.

   * We houden een intakegesprek van 15 a 20 minuten. Aan de hand van het intakegesprek bepalen we de toelating voor het trainingsjaar bij Foundation 4 Life. We stellen geen eisen aan opleidingsniveau, honger naar God en een leerbare houding zijn de belangrijkste voorwaarden.

   * Daarna krijg je het inschrijvingscontract mee naar huis. Door het contract ingevuld op te sturen maak je je inschrijving bij Foundation 4 Life definitief.

    

 • Voorjaar 2019

  • 29 Jun 2019 |  Open dag

   Kom langs en laat je informeren over ons trainingsjaar!


   Tijdens de opendag kun je kennis maken en sfeerproeven bij bijbelschool Foundation 4 Life! Je ontmoet het Foundation 4 Life Team, je kunt het studiemateriaal bekijken en je rond laten leiden over het terrein. Daarnaast is er ruim te tijd om de vragen te stellen die je hebt.  

   Via het contactformulier kun je het programma voor deze dag aanvragen, aanmelden voor de open dag is niet nodig. 

   Op deze open dag start er om 10.30 uur en 12.30 uur een presentatie over het trainingsjaar van onze Bijbelschool. Het is ook mogelijk om je aan te melden en een intakegesprek te houden. Dit is nog geheel vrijblijvend, de inschrijving is pas definitief als na het intakegesprek het inschrijvingscontract ondertekend naar Foundation 4 Life wordt toegezonden. 

   ALS JE DEZE OPEN DAG WILT BEZOEKEN IS AANMELDEN NOODZAKELIJK!

Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.